Thursday, November 12, 2015

Mengidam la sangat.. huhu...

bila mood update datang.. sehari boleh up 3 entry. bila mood malas datang... nak log in pun malas. bila log in... tengok ada yang sudi nak bukak blog ni... terus rasa macam eh semangat nak update tu datang balik...

biasa la kita hidup ni xsemua orang suka kita. kita pun kadang2 xsuka cara orang. tapi kita layan je. kalau kita tunjuk sangat xsuka tu.. agak bahaya. xpe.  kita pegang pada prinsip... selagi xde hal.. kita ok je... haa...ok x??

mengandung kali ni banyak pulak benda yang nak makan. antaranya... kacang pool, lamb chop, ketam telur masin, durian xdapat2 lagi sebab husband xbagi.. katanya panas. okey bos. emmm. xpe ada lagi 5 bulan...

banyak lagi masa nak dapatkan semua tu. huhu. tapi kalau husband ada duit lebih..  dalam sehari tu semua yang aku nak dia dapat kan. that why i love u sayang... hahaha. tunggu lama2. sekali dia ajak.. terus kenyang..

ikutkan setiap tahun kot mengandung.. 2012-2013.. 2014.. 2015-2016... hoho... rezeki Allah nak bagi... kena redha dan bersyukur. biar la orang nak cakap tu ni.. tu ni.. bosan sangat da dengar. banyak sangat soalan nya.. ada rezeki anak2. insyaallah... 


0 comments: