Saturday, January 4, 2014

Simplysiti white & detox jom try




jom update blog pepagi buta ni. ini nama nya kerja gila.. sebab esok kerja pukul 7 pagi.. lepas tu pulak dah duty dekat dispense 1.. hoho... sabtu pulak tu. jangan nak ting tong sangat lah ye esok. tadi sebelum nak tido terlayan sekejap cerita minyak dagu.. oooo.. macam2 ye dekat dunia ni.. mintak2 dijauhkan perkara yang syirik.. kurafat dan xberfaedah tu. berbalik kepada Allah..Dia yang Maha hebat. subhanallah.

malam tadi lepas maghrib mak pesan suruh pergi kedai. okey macam biasa ajak encik iwan lah kan. okey disamping tu nak beli sabun basuh kain.. softener brand daia dan sabun basuh pinggan. okey done.. oh nak pergi seksyen 18 sekejap. nak beli hanger. hanger xcukup.. banyak baju yang nak disidai.. beli dalam 3 bundle. okey settle.. destinasi seterusnya.. jom kita ke watsons nak beli krim muka dan pencuci.. yang selalu pakai tu dah habis. pusing2 lah satu kedai tu... yes tertarik dengan product dari simplysiti..




yang model nya siti saleha tu.. yang warna pink tu. ingat nak beli yang trial pack je.. tapi xde pulak. hati dah berkobar2 nak try pulak tu. so dengan mata yang separuh tertutup.. dengan lafaz bismillah.. okey jom kita try.. mintak2 elok lah. aku just amek yang pencuci muka dengan dia punya day cream je. night cream malas lah nak amek.. sebab rasa macam rimas pulak malam2 nak tepek2 cream muka ni. rasa macam menyesal lah pulak xbeli sekali dia punya toner. aku suka pakai toner.. rasa segar je muka.. best lah..

xpe2 next time kita beli serum pulak. kalau sesuai nak pakai yang ni... nutox dah lama aku tinggal kan. sebab malas nak apply banyak2 sangat. tapi nutox tetap terbaik. sebab walaupun banyak benda yang nak kena pakai... tapi still lagi rasa ringan je muka.. xde lah tebal 10 inci kan. just nice lah.. kalau kelam kabut lambat bangun ke apa... jangan risau xkan bertompok2 dengan bedak punya. kalau nak try beli yang trial set punya. lepas tu pakai serum dia.. memang terbaik. nak2 dia dari sarang burung.. lepas tu tahan 3 bulan.

p/s : jom tidur.. esok nak mengadap patient  kesayang semua.. oh patient esok baik2 je tau.. sayang u all semua... =) =)


0 comments: