Sunday, October 31, 2010

Happy


hari jumaat tu pergi i-city dengan adik beradik aku..
sangat seronok okey.... happy sangat2 la kan..
happy sebab dapat jugak jumpe semua adik beradik aku
mule2 along call nak xikut dia gi i-city.. dah kul 10 da time tu..
aku yang tengah bosan dan teramat bosan ni pun nak la ikut..

along cakap ajak la aji n abang aku number 3 sekali
dah sampai klang.. angah pun ikut gak..
so ikut la semua adik beradik aku kakak2 ipar aku
serta anak buah aku... wow!!
seronok nyer.. hehehe =) =)

malas la nak cite banyak2.. hehe.. layan jer la gambar2 ni ek.. =) =)
muke terencat aku.. hehehe.. =) xreti da nak posing macam mane.. =p
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

ngan along...

kak long...

angah ngan anak dia.. ajmal..

ngan kak ngah

ngan abang num 3.

ni lak adik aku num 5...

ni la adam.. nak sedara aku yang sulung.!! geram ngan dia..

along jer yang xde.. sebab dia yang amek gambar.. hehe =)

kak long...dan kak ngah..





0 comments: