Monday, October 18, 2010

Magika movie

semalam keluar date dengan iwan.. gi mid velly jer..
entah la kan.. rase macam mid velly tu jer best nak lepak2..
tengok cite magika.. not bad la.. terhibur kan..

huhu.. niat kat dalam hati nak kua awal sebab nak balik kul 6..
tapi tak berjaya2 aku nak laksana kan.. hehe...
alih2 pukul 8 juga gerak dari kl sentral.. tunggu tren lagi sampai kat shah alam
dalam kul 8.30 gitu.. tunggu leha.. sebab nak saing balik umah sekali kan..

penat2.. sebab sabtu tu keje kul 10 pagi -2 petang..
tapi kena wat ot pulak..sambung kul 2 petang - 9 malam
sebab de staff tu mc.. so ingat nak amek ot ni
gune wat konvo kang.. kalau boleh gune xpayahla unpaid.. leh claim hours ni..
tapi entah la kan... xleh jugak leh gune time2 terdesak kan.. =)

nasib baik la minggu ni keje shift petang..
keje kat discharge kena blaja key in..
tapi hari jumaat keje office hour..dan tugas kat discharge..
paring ngan kak faiz.. hantar ubat discharge kat ward..

sabtu keje petang jugak.. huhu.. direct petang..
so relax2 gak la.. tapi sebenarnyer penat gak la..
tapi semua ni tanggungjawab.. nak cari rezeki yang halal kan..
so kena la keje bek2.. =) =)

0 comments: