Thursday, October 28, 2010

Persahabatan

dalam kehidupan kita ni kan..
kite xpernah tahu siapa musuh kita..
siapa sebenar nyer betol2 ikhlas dalam persahabatan
wawa... saja2 je ayat nak madah2 kejap..

huhu.. hari ni still dispense juga..
bile dah nak masuk 4 hari kat kaunter dispense tu..
cam da xberapa nak segan la kan. hehe
time first2 tu memang mengelabah habis la..
memang tangan menggigil habis la kan..
jantung memang macam nak terkeluar
macam nak g jumpe doctor mintak ubat...
( haha.. memang melebih2 pulak ko kan ayu.. HIPERBOLA..huhu )

alhamdulillah... segala nyer berjalan dengan lancar..
terima kasih dekat staff senior yang banyak membantu
terima kasih tidak terhingga.. =) =) =)
okey la itu sahaja aktiviti saya pada hari ini...

dan yang paling penting sekali..
badan ini sangat sengal2 okey... =) =)
macam nak tampal acustop je kat belakang badan ni tau.. hehe
okey la beb2 ye.. saya mahu pergi sebentar
esok kite jumpa lagi okey.. hehe..

motif ??? : hehe... upload gambar ini sebab entry asyik xde gambar jer..
bosan la aku rase kan..
so aku upload la gambar time pergi genting dengan ex-housemate2 aku dulu..
kang aku akan upload lagi gambar
yang xpernah ade kena mengena dengan tajuk n isi kandugan entry2 aku.. hehehe =)


4 comments:

toRA@7 said...

Ohooi...indahnye alam pkerjaan tnpa nnek sihir...ahaaks2
slamat b'keje cik ayu..rindu korunk sume!!!

toRA@7 said...
This comment has been removed by the author.
Patrick_starand.moon said...

Huhu.. Memang gitulah keje..
(tyme posting pon dah cam keje)
p/s: ayu pakai selendanglah.. ;P

aYu said...

kak mas : hehe... tu la... rindu kat korg2 jugak... =) =)

mon : huhu.. baru2 belajar pakai selendang okey.. hehe =)