Tuesday, February 2, 2016

"ayah... kakak xsuka"

selamat datang February.. xlama lagi umur aku akan bertambahlah setahun... 27 tahun. alhamdulillah.. bersyukur kerana Allah kurniakan suami dan anak2 dan insyallah bertambah lagi seorang anak dalam bulan 4 ni... rezeki masing2.. ada lebih tang tu.. ada lebih tang ni. diam xdiam.. anak sulung nur hana irdina nak masuk 3 tahun dah bulan 5 ni.. alahai sekejap je rasanya... ahad hari tu balik kerja.. husband cerita hana dah xnak ayah cium pipi dia.. "ayah jangan lah.. kakak xsuka" alahai cian husband... hana memang rapat dengan ayah berbanding dengan mama.. sebab mama busy dan mama agak garang. ayah banyak melayan kerenah dia... ayah cepat cair dengan air mata anak.. mama buat2 keras kan hati... lama2 baru kesian.. sebab tu kot anak2 rapat dengan ayah.. bagus... senang mama nak buat kerja.. =)

kadang kelakar tengok hana dengan husband... husband duk nyakat... " kakak ayah nak cium pipi.. " ... "ala ayah ni... jangan lah... kakak xsuka la" nak gelak pun ada... tapi kalau aku dia okey je... xde pulak cakap xsuka ke apa.. aku cakap dengan husband... mungkin sebab awak ada misai kot... dia geli.. husband pun lagi la syok.. eh lepas ni ayah dah xboleh la nak mandikan kakak... basuh berak kakak.. amboi... banyak cantik.. huhu. aku pun bagi la sekali.. aah betol la ayah... mama rasa lepas ni mama pun dah xboleh mandikan haziq dan baby la.. sebab diaorangkan lelaki.. hahaha.. amek kau. terus husband diam. yesss menang. =) besar dah anak2.. sekejap je rasa.. eh tiba2 rasa macam xsabar pulak nak tunggu baby keluar.. bau baby bau paling terbest sekali. kalah bau perfume mahal2 tu..

0 comments: