Wednesday, February 17, 2016

Hana dah besar.. =(



rindu masa hana besar2 macam ni.. 

nur hana irdina... masa dia baby.. xsabar nak tunggu dia besar.. bila dia dah besar ni.. rindu masa dia baby... masa tu boleh peluk cium dia.. sekarang ni dia macam dah pandai bawak diri.. susah sikit nak cium nak peluk kuat2. sayang nya dekat hana Allah je yang tahu. kesian jugak dekat dia.. masa dia 10 bulan mama dah pregnant lagi.. masa tu memang xbersedia langsung. lagi masa tu tibe2 kena sakit pinggang xboleh berjalan. kesian tengok hana.. mama kena kuat.. hana kecik lagi. alhamdulillah Allah bagi peluang untuk berjalan.. simptom mengandung anak num 2 teruk betol.. sampai xboleh berjalan..

sekarang hana dah 2 tahun 8 bulan.. bulan 5 ni genap la dia 3 tahun.. emmm sekejap je masa berlalu. baru 3 tahun adik dah masuk 2 ye kakak?? huhuhu... sabar ye kakak.. nanti meriah sikit rumah bila kakak ramai adik kan. hana kalau dengan aku dia dengar sikit cakap.. kalau dengan ayah dia... dia xjalan sangat.. ayah la ni manjakan dia sangat. cepat sangat cair dengan anak2.. huhu. terima kasih husband sebab tolong sama2 jaga anak2. terharu sangat2. tengah duk fikir macam mana dekat kampung nanti.. macam mana la nak tidurkan anak2. anak2 rapat dengan ayah.. ayah suka melayan.. mama banyak kerja.. huhu..

hana.. mama sayang hana.. maaf ye sebab kadang2 mama marah2 hana... mama ni susah sikit nak control mood. mood mama selalu kelaut.. maaf ye kakak.. kadang tu bila kita baring sama kakak mintak izin dekat mama.. mama boleh x kakak nak peluk mama... Ya Allah... sedih nya.. kurang nya perhatian aku dekat dia.. balik kerja tukar2 baju buat kerja rumah pulak... uwaaaa..... maafkan mama ye hana.. tapi kita kawan baik kan... =) =) hana anak yang baik... hana pandai bawak diri.. terima kasih hana.. =) hana takut gelap macam ayah dia.. tapi sorry mama memang xkan layan.. sebab mama xsuka tidur bukak lampu..

kadang tu kesian tengok dia.. tapi tetap xnak layan.. sebab aku kalau tidur lampu terbukak stress sangat2... memang xboleh. hana .. hana kena tahu mama sayang hana.. hana kena faham mama sayang hana.. mama doakan hana jadi anak yang solehah.. tolong mama jaga adik2 ye.. jangan la asyik tengok utube je.. stress mama nak kena tukar2.. kejap2 upin.. kejap2 doremon..kejap2 boyboi.. kejap2 nak tengok palydoh.. kejap lagi upin.. hai nak stress la mak ko ni.. huhuhu.. =p =p =p 

0 comments: