Thursday, June 14, 2012

2 minggu dah habis..




setelah 2 minggu bercuti.. maka hari ni hari first lah start kerja.. start2 kerja duty dekat dispense pulak tu.. huhu...semoga ingatan masih kuat ye.. huhu... kang xpasal2 patient tanya aku jawab lain... hehe.. eh2 melampau cuti bukan sebulan pun... cuti 2 minggu je... sila lempang laju2... dush2...

apa ek nak kena buat kalau duty petang dekat dispense.. em2..... owh kena dispense lah... lepas tu kena dispense.. lepas tu kena dispense lagi.. lepas tu kena buat statistic.. lepas tu kena topup syringe 3ml.. 5ml.. dan 10 ml.. lepas tu kena topup plastik-plastik...

lepas tu kena kemas2 cikit... lepas tu kena call patient yang xambil ubat dia...lepas tu kena fail kan prescription yang perlu di fail kan... haaa... tu lah duty dispense petang.... bila dah siap baru lah lega... kan senang untuk kawan2 yang duty dia dispense esok pagi nya pulak.. =)

p/s : jiwa kata ... nak pergi kerja... hati cakap.. eh best pulak cerita dekat tv ni... hehehe... =p

0 comments: