Wednesday, April 2, 2014

Rindu dia...



Rindu nya dekat dia hari ni. Emmm. Semalam kerja petang. Lepas balik kerja g jumpa sebarkan sayap biznes. Lepas tu balik rumah dah pukul 11.30 malam. Balik2 dia merengek2 nak susu. Angkat dia masuk bilik bagi direct feeding dia pun tidur.. Lena dia tidur..

Hari ni kerja pagi pulak. Tengah nak siap2 tu dia dah start merengek lagi. Oh paham lah tu mama nak tinggal dia pergi kerja. Bagi dekat tokwan dia.. Dia nangis cikit2. Encik iwan buatkan susu. Lepas tu macam dah diam dah dia. Hari ngam2 punch pukul 7 pagi..

Emmm rindu nya dekat dia.. Xsabar nak balik nak main2 dengan dia. Hana irdina.. Semoga jadi anak yang sollehah ye. Lepas tu jangan nakal2. Mama ngan ayah pergi kerja. Eh bulan depan hana dah nak masuk 1 tahun.. Alahai sekejap je masa berlalu.... =) 

0 comments: