Monday, April 21, 2014

Rindu sangat2....


Rindunya dekat hana.. Yeaaahh alhamdulillah mama dah semakin okey hana. Mama kena cepat2 baik.. Sebab mama nak balik rumah nak tidur dengan hana. Mama rindu sangat dekat hana. 

Bila hana datang melawat mama. Mama xberani nak dukung hana. Mama takut kalau terlebih berani kang lain pulak yang jadi. Mama nak gomol2 hana.. Tapi hana bukan suka digomol. Rimaskan.

Malam2 mama rindu sangat2 dekat hana. Rindu nak cium hana... Rindu nak peluk hana.. Rindu nak main2 ngan hana. Emmm dugaan. Hari ni mama dah boleh balik. Seronok sangat2. Yeaahhh...

eh hana nak jadi kak long dah?? Alhamdulillah rezeki Allah nak bagi. Boleh lah hana main dengan adik ye. Xde lah mama sedih tengok hana main sorang2. Xjadi nak jarak lama2 anak.

Kesian tengok hana.. Suka x nak dapat adik?? Hihihi. Mama pun suka sangat2. Ayah lagi lah suka. Dia memang suka kalau mama pregnant pun. Masa hana dulu excited sangat dia... 

P/s : alhamdulillah... Semoga semua nya akan okey. Ayu kuat... Yeahhh !!! 

0 comments: