Wednesday, April 16, 2014

Kebosanan asyik ahad kerja..




Mood spoil.. Sebab next week kena kerja ahad lagi. Apa nak cakap??? Nak suruh bersyukur?? Ye aku bersyukur. Xpe kita redha sebab pekerja kan. Tapi kalau rasa tak adil?? Oh berhenti lah kerja kan. Itu terbaik. Mampu ker?? Itu persoalaan. Akhir nya.. Redha... Hohoho

Minggu ni kerja ahad sebab ada kerja malam. Minggu lepas kena kerja ahad sebab off hari isnin. Dan minggu depan kerja ahad sebab off hari isnin. Kalau nak cakap buat jadual ikut master punya copy. Xkan sama je off hari isnin. Itu persoalan. Pelik sangat u alls...

Geram sangat. Tapi tu lah kalau complaint banyak sangat. Kena berhenti kerja pulak. Oh.. Tidak2. Kena settle hutang bank dulu. Baru boleh nak fikir ke mana2. Lagi pun susah nak cari kerja. Ya Allah kuat kan hati. keadilan yang tiada kesudahan nya. Oh apa kah??? 

Aku malas nak bising2 sebenar nya. Sebab aku rasa duty kerja ni xberapa nak besar mana pun masalah nya kalau nak dibandingkan dengan masalah peribadi. Tapi kalau dah sampai tahap cam gini.. Oh tolong lah. Haiwan xde akal pun boleh fikir lah. Kesian kan.. Isyk2.

P/s : blog aku.. Suka hati nak tulis apa. Marah sangat ni. Hohohoho. 

0 comments: