Tuesday, October 2, 2012

6 tahun sudah...




selamat ulangtahun yang ke 6 cyg.. eh2 sekejap je rasa nya. rasa macam baru semalam je kenal. 2.10.2006 dalam pukul 8 pagi macam gitu.. jumpe dekat library... tempat paling selamat time tu.. sebab xde ramai orang... yang ada cuma penjaga kaunter depan tu. xingat lah sapa. masa tu aku pergi dengan kawan baik aku... myra.. dia pulak dengan kawan dia. so berempat lah. masa tu malu2.. nak pandang muka dia pun malu. masa tu masing2 melidi lagi.. hehehe... kurus macam papan. form 5 kan.. active lagi nak beraktiviti luar.

first time dating terus couple.. hebat betol.. bukan lah kenal sangat pun.. aku just usha2 dia dari jauh je. eh sebenar nya... aku jumpe dia baru seminggu... masa trial spm. sebelum2 tu xpernah langsung nampak dia dekat sekolah tu. xkenal pun. lawak betol. tup2 kenal seminggu terus couple. huhu.. bukan main gatal lagi time tu.... mak abah suruh belajar kau sibuk nak bercinta. dan sekarang dah jadi suami pun. jodoh ALLAH.. syukur...xpernah pun terfikir boleh couple sampai lama nya macam ni.. cinta monyet yang berjaya.. =)


anniversary untuk kawin pulak baru nak masuk 4 bulan. yang pasti zaman bercinta dan alam berumah tangga sangat lah banyak perbezaan nya. masing2 ada kelebihan dan kekurangan nya.. dan yang pasti dengan kelebihan yang tersendiri itu lah yang mampu untuk menyempurnakan kehidupan seharian kami. aku harapkan semoga perkahwinan ni akan kekal. amin...amin... dia lelaki yang baik.. =)  bersykur dengan kurniaan NYA... =) =) emmm cyg cincin tunang dan cincin merisik dah ketat lah... hehe..

sejak2 pregnant ni... nak tidur malam je kena bukak. kalau xbukak esok pagi2 nak solat subuh.. nampak lah kesan dekat jari manis ni. emmm.. itu tanda nya.... aiiii ni dah gemuk.. oh no.... takuttt nya... huhu.. xpe lah yang penting baby sihat dan bila keluar kang.. nak tembam2 kan dia.. eiii geram... =) =) dalam pantang kang nak jaga badan betul2... go2 ayu.. u can do it.. jangan lupa pakai korset premium beautiful.. yeaaahhhh.... =) =) nasib dah ada 1 set. xpayah lah kang nak pakai bengkung yang belit2 panjang2 tu. =)

p/s : jom kita pakai korset sama2.. yang pasti 70% kesihatan dan 30% kecantikan. jaga badan untuk abang sayang.... kan dapat pahala tu. =) =) okey gud nite semua.... =) =)




0 comments: