Tuesday, October 9, 2012

Good morning =) =)




good morning semua... bangun2... eh apa bangun lambat2 ni.. xelok tau... hehehe. hye kau ayu... baru bangun awal dah kecoh.. hehehe... =) ni bangun awal2 ni sebab pukul 10 pagi kang elektrik xde.. diaorang nak wat apa entah. nasib aku baca notis dekat tangga tu.. kalau xbaca??? haaaa.... xber iron lah baju keje kau... ah sudah... macam mana nak buat?? huhu... jawab nya memang x lah aku nak pergi kerja kan. =) =) dulu masa bujang2 rajin sangat nak iron baju malam2 sekarang ni... iron baju tengok shift apa. kalau petang.. iron lah pukul 12 tengah hari . kalau pagi tengok lah terjaga pukul berapa.. huhuhu.

disebab kan semalam aku tertidur pukul 11 malam. maka pagi ni harus lah mata ai xmengantuk. nak buat2 tidur aduh.. sakit pulak kepala ni. jadi nya jom lah kita lepak2 tengok tv dan mengadap laptop. kalau malam selalu nya encik iwan yang pegang laptop..kalau aku nak guna.. dia bagi lah.. kalau x... memang laptop ni 100% dia yang guna. aku kan malas nak update blog. bukan apa terpaksa menjaga perasaan orang... jadi nya xde idea nak update apa.. huhuhu.. tegok baik tau ai ni.. menjaga perasaan orang.. sampai kan terganggu nak mengupdate diari alam maya ai ni.. huhuhu... ayu..ayu.......


Jadilah seperti pohon kayu yang berbuah lebat, dibaling dengan batu dibalas dengan buah.
Sambung Baca: klik sini 

Reaksi emosi jangan dituruti kerana implikasinya tidak seperti yang diimaginasi
sambung baca: klik sini 



0 comments: