Tuesday, May 3, 2011

Ikan siakap

cepat2 pukul 7... mahu pulang... mahu pulang...
mahu tito.. huhu... mata aku dah x boleh blah dah ni..
katil2 mari2.. mari2... tunggu kedatangan tuan mu ini.....
tuan mu mahu beradu dan bermimpikan yang indah belaka..

yess... cuti2.. cuti2.. seronok.... suka.. happy...
pukul 7 shift aku dah abis.... kerja malam 2 hari...
sleep day sehari off day sehari
aku start kerja malam... malam ahad tu.. so kire firts night
then malam isnin aku second night... so pukul 7 pagi ni kang
shift dah habis... kire sleep day lah hari ni...
so.......... sleep lah ko sampai suka hati..
lepas tu.. esok hari rabu kire off day... khamis dah start kerja dah..

best sebab kerja malam hari ni makan......... taddddaaaaaaaaaaaa..
sekarang dah malas nak pikir pasal berat badan..
biar kan.... biar kan... sebab ade revolusi baru yang akan menjelma..
segala nya akan berubah dengan kehadiran revolusi itu..
pasti.. yakin... percaya pada diri... dan tawakal...
-
-
-
-
-
-
lupakan pasal semua revolusi itu.. hehe... ha.. malam ni
makan memang xingat dunia .. aku belasah makan je..
siap mintak nasi tambah lagi.. hehe...
aku suka lah... puas betol makan tadi.. kenyang sampai sekarang ni ha... =)

-
-
-
-
-
-
-
-
-


makan ikan siakap masak merah.. telur bungkus.. n tomyam campur..
yummmmmm..... sedap nyerrrrrr........!!!!!!! serius puas hati..!!!!
sebenar nya nak mintak kailan ikan masin dengan sotong goreng tepung
tapi lupaaaaaa............xsukaaaaaaaaaaaa.... xpe2..lain kali mintak lagi.. ngeh3 =)
ni dah betol2 makan ni... tapi makan 2 orang lah.. hehe..
selalu makan nasik lemak juara je.. nasi lemak jer tau.. =p =p
tapi ini malam.... sudah melantak banyak2.. siap mintak tambah nasi 1...
suka akak... makan banyak2 dik... akak like berlemon2.. =p =p

okey lah..tata.... =)


2 comments:

Emma Kamal said...

sodapnya ayuu! haha

aYu said...

memang puas.... hehe.. sedap kuasa 10.. hehehe =) =)