Friday, September 19, 2014

Anak penyeri kehidupan kami =)




bila spend time sama2 dengan hana irdina kadang2 rasa macam xpercaya dah anak sendiri. perasaan sangat terharu sebab Allah kurniakan rezeki seawal ini. rasa bertuah. syukur sangat2. bila kita spend time sama2 dengan anak best sangat. main2 dengan dia. gurau senda dengan dia.. hilang stress. nak2 kalau ada ayah nya sekali.. lagi best... best yang xdapat nak diucap dengan kata2. rasa sempurana sudah kehidupan. cukup bahagia. =) terima kasih Ya Allah kerana memberikan nikmat rezeki seperti ini =) insyaallah hujung tahun bertambah lah lagi anak encik mohd idzuan. dan nama pun dah ada... Muhammad HA...IS... huhu. tunggu dia lahir dulu baru kita up satu entry untuk baby boboi tu ye. sekarang pasal kakak dia je.. =)


hana paling jeles kalau mama dan ayah dia duk rapat2 baring atas katil. hahaha. kang mengelabah lah dia nak menyelit sekali dekat tengah2. berusah keras tu nak duk tengah2. kalau xberjaya dia akan menjerti mintak ayah dia peluk dia angkat dia. dia je nak manja2 dengan ayah. mama xboleh lah ye. hana memang rapat dengan ayah dia. cuma masa dia demam hari tu je dia nak berkepit dengan aku. asyik2 nak mama.. nak mama. happy sangat.. hoho. yelah budak perempuan tu bukan nak sangat aku peluk2 dia. dia rimas. geram je aku.. kalau paksa2 peluk pun kang dia mengamuk. besar dah hana irdina.. nak jadi kakak dah dia. hai macam mana lah dia layan adik dia kang.. haru aku.. hoho. xpe ayah kan ada..hihi =)

p/s : orang yang paling teruk dalam dunia.. apabila dihadapan kita dia adalah pelakon yang terbaik. tapi belakang kita habis kaw2 dia kutuk kita. hai manusia sila terasa. macam lah kau perfect sangat kan.. =p

0 comments: