Sunday, February 19, 2012

Koset & keyakinan diri... =)



terima kasih kepada pemimpin2 yang sangat banyak berjasa doctor belle @ kak belle dan xlupa jugak kepada kak syaf... yang banyak bagi tunjuk ajar dan semangat yang sangat2 banyak!! tanpa kak syaf maka xkenal lah aku dengan koset PREMIUM BEAUTIFUL..!!!  wah sangat2 yakin bila pakai koset PREMIUM BEAUTIFUL. nak jalan pun confident je. jalan dan terus berjalan...!!!

dalam beberapa bulan lepas kerja.. aku ada join masuk gym... niat di hati sebab nak exercise disamping itu nak kurus lah kan.. harus jaga badan. tapi lama kelamaan.... memang xberapa nak cukup masa lah. last2 bila kak syaf kenal kan koset ni.. terus nak!!. serius.. sangat berminat nak pakai. sebab koset ni sangat2 banyak kebaikan nya. seriously.. dulu PMS memang teruk. sekarang dah ok. alhamdulillah. 

pakai je 8 jam sehari... secara konsisten..confirm nampak hasil. shape badan confirm akan maintain. eh dari muda2 ni lah kena jaga badan kan. ye lah.. baik mencegah dari merawat. kalau dah sakit kos perubatan lagi tinggi. alhamdulillah... muda2 aku dah diberi peluang untuk pakai koset yang hebat ni. material kain yang sangat2 berkualiti. sangat2 puas hati memakai KOSET PREMIUM BEAUTIFUL!!! 


0 comments: