Saturday, June 12, 2010

Sayang semua

yeay.. esok mak, abah dan adik nak datang klang rumah angah..
wa.. rindu semua sangat2.. especially my mom la..
sangat2..sangat2..sangat2..sangat2 rindu dye...
mak org rindu mak sgt2.. =(

xpe2 sok mak datang rumah angah..
thanx jugak to my big brother ku yang number 3
kerana sudi menjemput ku disini esok... =) =)
hehe.. time kasih la dekat semua-semua abang-abang aku..
yang banyak tolong aku time aku tengah study ni..
time kasih banyak.. jase korang-korang my big2 brother ku xterbalas..
semoge hidup kamu semua sentiasa dirahmati dan dilindungi..
semoga family ku semua sentiasa happy dan sihat jer..
semoga kami semua bahagia sampai bila2..
AMIN

sayang dekat semua family aku... hehe =)
* abah
* mak
* along + kak long
* angah + kak ngah
* abg arul
* aji
* yana ( adik perempuan ku ni sayang lebih2 banyak2 kat dia.. sangat2..)
* alin ( adik perempuan ku ni sayang lebih2 banyak2 kat dia sangat2 )
* anak2 sedara ( adam, alif n ajmal)

0 comments: