Saturday, June 5, 2010

Posting

emmm... rase nyer cam baru jer balik dari practical kan2??
hehehehe.. ye la kan.. sem 5 tu g practical buln 12 balik kolej bulan 2..
so maybe sbb tu rase cam baru je balik dari practical..huhu =( =(

emmm... ni merupakan practical untuk last sem aku..
(skema cikit ayat wa bagi..huhu =p =p )
tuk last sem ni.. aku g kpj selangor specialist hospital...
kali ni pendek cikit la dari sem lepas.. 2 bulan je..
start ri senin ni.. sampai ujung blan 7..
wa..... makna nyer balik kolej kang tinggal lagi sebulan lebih la..
diikutkan sebelum raya abislan blaja..
umm... mintak2 la semua nyer selamat...
n abis seperti yang dijadualkan..

wa.. pasni rindu la kat semua housemate aku..
huhu.. =( =(
kak ina, pae, hajar, phen, tasha, ada n emi..
leha practical ngan aku.. tgk dye tiap2 ari.. =p =p
koarg2 semua.. i will l miz u all lo..

wa.. sekejap nyer mase berlalu kan..
da nak dekat 3 taun da blaja kat cini..
kat nilai, negeri sembilan ni..
kat kolej aku ni de mek intake baru tu semua course.. huhu
so tgk dorng mule2 masuk cini..
teringat mase mule2 masuk cini..
huhuhuhu...
nak cari makan susah..
semua susah..
huhuhu

senin ni da start la practical..
seb bek da pernah g smc sem lepas..
so flow kat pharmacy citu boleh la..
tapi cam da lupe la cikit2.. huhuhuhu =) =)

semoga aku tetap tabah tuk menghadapi segala ujian dan cabaran yang mendatang..
hahaha.. sastera kejap.. =p =p

ka la nak tito.. penat2 kemas barang2 tadi..
~~nite~~


0 comments: