Sunday, June 6, 2010

Practical

wa... akhir nyer siap da kemas bilik ni..
siap da aku kemas baju2
barang2 semua..
baju pun da basuh....
alhamdulillah =) =)
skrg ni time tuk rilex2 kan badan... huhu
sok da start practical kat
kpj selangor specialist hospital
kat shah alam.. tuk 2 bulan..
sem lepas da penah g cini da.. so da familiar la ngan kawasan cini.. =)

semalam kul 3 angah n kak ngah datang amek aku kat hostel, nilai..
aku org kedua last balik.. tasha gerak ari ni g sentosa..
emmm.. so smpai kat shah alam ni dalam kul 5 lebih..
g hospital mek kunci..
letak2 barang n blah lepak umah angah kat klang..
leha da datg kul 12 ke kul 1 tah.. pastu dia lepak umah kak dye.

ingat kan nak lepak je kat hostel tapi xde org lak kat cini..
cam seram je umah ni..
sem lepas duk umah white house..
sem ni duk kat pink house..
umm... pink house ni xbez la....
sgt2 xbez.. kat white house lagi bez..
tapi umah white house da jadi umah dak laki..
tapi xpe la labu.. janji de rumah tuk diduduki
sampai akhir bulan 7.. hauhuahua =p =p

so da siap setting barg2 kat bilik..
mek pe yang perlu ikut angah g umah dye..
g lepak kat section 2 jap..
mkan nasi...
wa lapa weh.. dari pagi xmakn pape..
tapi aku rase perut aku da masuk angin kot....
mkan pun xabis..
cayng nasi tu..
sori nasi..... parut ak da masuk angin.. =( =(
wa.. sedap la abc kat citu..
xpe nak aku rase abc sesedap tu...
dia letak chocolate cair kat atas abc tu... =) =)

abis makn terus blah gerak g klang
smpai umah angah.. lepak2 jap..
abg num 3 aku balik cakap nak g tengok wayang..
"LAGENDA BUDAK SETAN"
wa... seronok2...
hehehe
g ngan angah.. kak ngah n abg aku num 3 tu..



wayang kul 11.55pm start...
wa.... mmg bez la cite ni..
sedih sangat2....
TAPI.........................
eiii... geram tol aku..
de bro kat blakng kusi kiteorg ni... kecoh wo siot.........
tah pape tah.. menyampah aku weh.. tah pape tah
tah dtg dari ulu ceruk mane tah..
cam xpenah tgk wayang lak...
tension tol aku...
nak je sepak2 dye suh senyap..
xpun panggil guard suh halau dye dari wayang..
lu bikin wa panas la bro.. huh!!!
tapi lantak ko la...
aku rase bukan aku sorg je kot yang bengang...
cam ramai gak la bengang..
huhuhu.... cam **** la ko bro.. huhu...

ha berbalik kat cite LAGENDA BUDAK STAN ni..
sedih gak la cite ni..
huhuhu...
cian watak yang farid kamil bawak tu.. huhu =( =(
mmg laki yang kuat la..
tabah lak tu... cool je..
walau pun mule2 tu watak jahat..
de ke patut letak cicak dalam tin coke...
eeeeeeeeee.... geli nyer.....!!!!!
lisa surihani mmg cute la.. ske dye blakon.. =) =) =)

time ni farid kamil tolng lisa..
sbb lisa da tercekik sbb nyer..
terminum air coke ade cicak..
hahaha..eiii.. geli geleman aku tgk... huhuhu =p =p =p

jahat tol watak yang que haidar bawak.. "azmi"..
teruk sgt jadi laki cam tu..
mintak2 aku dijauhkan dari menjadi isteri kepada laki cam tu..amin~~
huhuhu.. lambat lagi wa nak kawin... =) =)
xsaba nak tunggu sambungan cite ni..
ade ke?? tah la.. dia tulis.. berakhir part 1..
maybe kot de sambungan..
kalu ade aku nak tgk la.. hehehe =) =)

kul 2 tu cite nyer pun habis la..
pastu kiteorg gerak g danau kota..
huhu.. agak mengantuk la..
tapi xpe2.. bosan2 ni bez gak jaln2..
sampai danau dalam kul 3 pagi.. round2 sampai kul 3 lebih2..
pastu angah bawak round2 kl..
tgk kl waktu2 pagi2 bute ni..
huhuhu...
macam2 ragam kan org kat dunia ni..

wa... sangat penat wo...
dalam keta aku tido je...
sampai umah da kul 5.15a.m..
balik aku terus tido..
wa sok nyer kul 11 lebih aku bgun...
huhu.. lepak2 jap.. ummm..
kul 3 ptg baru gerak balik hostel..
tumpang abg num 3.. dia nak g office dia kat puchong..
wa.. jadi da lama xnek moto jlan jauh..
krem weh pinggang aku ni.. huhu
seb bek selamat sampai at hostel..

sok da mule practical.. ummm....
moge kali ni bertambah bek la kehidupan..
hahaha =) =)
go2 ayu.. go2 chaiyok.... =) =) =)

0 comments: