Saturday, September 22, 2012

Night shift- first night...



Hehe.. Asyik gambar kawin je.. Walaupun dah couple 5 tahun ++ tapi encik iwan sangat lah susah nak bergambar bersama2... Time kawin je lah dapat bergambar sama2.. =) 
-
-
-
-
-
Kerja malam  =) dan sekarang mata sangat lah mengantuknya... Huhuhu.. Dush2 biar segar cikit.. sejak2 pregnant ni.. Asal pukul 12 je mata dah mengantuk... Entah kenapa... Bila dah tidur tu sedar nya confirm esok pagi.. Sangat lah lena... Alhamdulillah.. =) Sejak pregnant ni mood untuk rasa Malas sangat lah tinggi... Sampai kan bila lapar je order dekat encik iwan... Mengada2 kan.. Hehe.. Bila lagi nak suruh encik suami masak.. Time2 macam gini lah nak manja2 lebih2...kan2 Cyg..

Cuma bab2 kemas rumah tu aku memang nak buat2 malas... Tapi xberjaya... Rumah tu xde lah sepah mana pun.. Tapi aku still rasa xpuas hati kalau Xsapu.. Sekarang malas sangat2 nak setting vacum.. Leceh pulak nak kena angkut kedepan kebilik 123.. Owh yg tu sangat lah malas. Paling boleh pun untuk membiarkan rumah tu berhabuk... 2 3 hari je.. Lepas tu mula lah start xkena buat itu ini.. Last2 Amek jugak penyapu.. Jom kita start menyapu rumah... Dah siap... Baru lah kepala ni legaaa... 

Bila dah ada anak  nanti mintak2 diri ni still lagi rajin mengemas... Amin..Amin.. Bukan apa suasana rumah yang kemas tu pasti akan menenagkan semua... Baru lah selasa.. =) sebenarnya aku memang xboleh tengok rumah sepah.. Hehehe... Nasib lah encik iwan terpaksa follow aku kan. Huhu. Jom kita berkerjasama untuk keharmonian bersama2 ye Cyg... =) ye kerjasama amat lah penting. Kalau buat sorang2 penat.. Serious penat.. best tau buat kerja rumah sama2.. Dpt mengeratkan kasih syg =)


0 comments: