Thursday, January 27, 2011

Key in



key in.. key in cepat... prescription tu ayu.. haha...xde lah gurau2 jer.. okey jer hari ni... xde la busy sangat pun... sedang2 je.. tapi tension la kalau kena key in.. huhu.. maybe baru kerja lagi kot.. sebab.. time belajar dulu bile practical xpenah belajar macam mane nak key in. tu yang dah kerja ni lambat sangat nak key in.. lagi satu kena la sangat berhati2 kang salah charge pulak... habis ko kan!!

tapi walaupun kena sentiasa pegang prinsip ni.. cepat.. betol dan tepat... huhu... mane leh key in lambat2 kat outpatient ni...!!xpe lah.. dah kerja kan.. kena la buat.. ko suke ke xker.. kerja tetap kerja... !! mane boleh kerja xsuke.. kang xbest nak kerja kan.. memang ko kerja xikhlas lah.. !!

okey lah chow chin chow.... =) =)


0 comments: