Wednesday, April 21, 2010

With you

emm ni cte da lame da nih.. hehehe.. senin lepas..@ 12.april punyer cite.. hehehe..bluetooth device baru bli... ntah la nape ngan nset aku tu.. dulu pkai nset len.. da bli nset len.. pakai r memori kad nset lame tu..(JIMAT WEH..HAHAHA) da tu.. bile nak cucuk usb kat laptop@komputer xde pun gambar2 yg aku amek gne nset baru tu..yang de gmabar2 kat nset lame.. so kena r gne bluetooth device kan..huhuhu... so ari ahad baru2 ni.. g pc fair bli r bluetooth device.. murah jer.. RM10.. hehehe... =)


wa.. setelah agak lame gak xberjumpe ngan sidia(MOHD IDZUAN BIN ROSLY) akhir nyer.. 12.april.2010 kami pun berjumpe... iwan pun sibuk keja.. cuti pun hari senin jer.. sabtu n ahad keje.. cian dye... =) .
so seb bek ptg tu xde clas kan.. so kami pun kua la.. g mid velly jer... tup tap tup tap.. kul 3 sampai mid.. aku ngan emi time 2. dye nak bli adiah tuk pakwe dia....
so emi pun g la terus kan perjalan nyer seorg diri.. =)
aku lak jalan2 kat jusco jap bli barang2 yang dipesan oleh rakan2 aku.. hehehe =)
n xlame tu pakwe aku pun sampai...

emm.. tgk jam da kul 3 lebih2.. huh!!!
so g la bli tiket wayang.. iwan ajak aku tengok KL DRIFT 2
aku memang xkesah.. aku ikut jer..
wawawa.. aku sangat la suke.. sebab xramai orang pun.. hehehe...
ummmmmm... kul 7.30 tayangan tuk KL DRIFT 2..
ummmm???
xsempat la weh....
so tgk la CLASH OF THE TITIANS
KUL 5PM..


pas da bli tiket tu.. iwan cakap kat aku.. bos dia nak jumpe..
alaaaaaaaaaaaaaaaaaaa =(
kan kite ngah DATE ni...
time ngah cuti2 pun bos cari pe???
ummm =(
"awak kite kan ngah kua?? nape lak bos awak ni?? "
bos dia nak jumpe kat mcd kat bawah...
emmmm... aku pun ikut jer la..

jalan punyer jalan... akhir nyer sampai gak la mcd kat tingkat bawah...
cuak gak la...hahahaha.. ye la.. nak teman kan iwan jumpe bos dia..
huhuhuhuhu... mule2 aku cakap kat iwan.. aku nak tunggu kat lua jer..
tapi iwan pakse aku ikut dia....
?????????????????????????????????
so aku pun follow r iwan dari blakang..
huhuhu.. la nape lak ngan aku ni?? hahaha... cam xbp nak selesa la duk citu..
ade 2 org bos dia... dia xpe la paham la apa ngah dibincangkan.. aku ni??
iwan bagi duit suh g bli minum.. aku amek milo ice.. dia lak aku bli kan pepsi.. =)

tup tap tup tap.. hehehe.. sblum kul 5 bos iwan da perasan kot aku asyik tengok jam
bos iwan pun cakap da pukul 5 kan.. kay2 go la g tgk wayang...
hahaha.. bagus2.. ske2... tamat sudah perbincangan yang aku xpaham pun!!!
SORI CAYANG.. XPHAM LA..HEHE..PAHAM PUN 1/10 JER..HEHE

yeay2.. wayang da nak start.. hehehe.. seronok2..
aku pun tengok la ngan teliti nyer..
ei.. geli nyer aku tgk yg ppn kat pale dye de ular...
bbbuwekkkkkkkkkkk!!!!!!
I HATE SNAKE!!! geli2..geli2....geli2....

so kul 7 pun abis la wayang... ha pastu lapa la............
agak lame gak la mengidam makn big apple.. da lame gile xmakan..ummmm =(
teringin sangat nak makn...nak menikmati keenakan nyer..!!!!!! hahaha =p
yeay2 dapat gak aku makan big apple..hehehe..yum2...sedap2...
hehehe..
time kasih emi.. sebelum ni aku xtau pun kat ne big apple kat mid..
susah tol nak cari..huhuhuhu
skrang da tau... =)
aku bli 2 donut..
iwan bli 2 donut.. tapi iwan xbape ske makan benda manis2.. kang dia cakap sakit gg.. =)


NI AKU PUNYER.. HAHAHA.. lapa sangat tunggu iwan bli kfc.. aku makan cikit...hehehe =)

NI LAK IWAN PUNYER... =)

so da bli big apple tu g la kfc... mkn n lepak2 kat citu..
ummm... alhamdulillah kenyang gile perut aku..=)
da xlarat rase nyer nak jalan2 lagi..hehehe =)



da abis makan2.. jalan2..
da jalan2.. bagi msg kat emi..
then tunggu la kat ktm..
emi pun datang..
pun balik..
pun sampai la nilai....
pun abis...hahahahhaahaa =p

p/s: thanx awak.. hehehe =)

0 comments: