Sunday, April 4, 2010

Dinner


ha ni nk cite pasal dinner kiteorg smalam... hahaha...
wa bez gak dinner smalam.. mkn semua bez2.. huhuhu...
ske sangat2.. happy and enjoy jer rase... (",)

MASA: 8.00PM-11.30
TEMPAT: THE ROYALE BINTANG SEREMBAN
TEMA : GLITZ & GLAMOUR
BAYARAN : RM70

kul 5.15pm kiteorg semua2 nih kene berkumpul la kat bwh 2.. bus akan bertolak..
hahaha.. lawak gle la...
kiteorg kan makeup2 ckit...
hehehehehe..saje je... kan nak jadik VIP malam 2..
hehehehe.... =)

so tah cam ane time up!!!!
perlu turun sekarang!!! owh... mati kiteorg.. nset masin2 duk bunyik suh turun bus da nak jalan... owh mak.... cam ane ni....????
ha seb bek ak da siap.. 2 org lagi xsip..ha mek ko kelam kabut la..
ak pun tolong2 la roomate ak ni wat pe yang patut..
huhuhu..
mmg berpeluh la badan ak.. huhuhuhu =)

hahaha..kiteorg la org last yang nek bus...hehehehehe.. klaka gle... aduh..kena jalan laju gle nk g bus.. kaki ak da sakit...!!!!!!! ha cam ane nih???????
wowoowwo.... =(
kat dlam bus ak bkak kasut ak.. hehehehe.
SAYA BUDAK BARU BLAJA PAKAI KASUT TINGGI..hehehe =)

aku wat keputusan tuk pakai dress warne itam n semua2 la itam...
huhuhuhu...
penat gak la sbb pkai wedges...
huhuhu...kecoh je pakai wedges je..tapi xleh blah nak jlan..
hahaha.. ni la first kasut paling tinggi penah aku pakai.
hahaha.. takut gak kan kat red carpet tersembam or tergolek2..
hahahaha..
lawak siot..mmg pengalaman yang xleh dilupakan
tapi lepas gak dugaan tu.. ak ngan jaya nyer berjaya memakai nyer sehingga abis majlis....
hehehehe
~~ALHAMDULILLAH~~

da sampai kat hotel 2.. kite org pun lepak2 la
wa lama nye nak makan.. perut ak lapa sgt nih..
huhuhuhu..cam ne nih??
ummm.. saba ayu..saba ek... =)
so lepak2...

dalam kul 8 lebih kot..de la org panggil kteorg semua nk arrange sape duk mane time mkn kang..
BIL STUDENT = 240RANG
3MEJA????
so..1 meja.. 8 org... !!!!!!!!!!!
huhu... cam ane nih????

ha makna nyer antara kami 9 org ni.. sorng kena tercampak la??
hummmmmm xbez nyer........... =(
pe leh wat kan.. so hajar pun pilih tuk join meja len..
nak xnak kena terima la kan???
emmm tpi xpe la still apy n enjoy lagi..hehehehehehe =)

so sblum masuk ke dlam hall tu.. kena la jln kat tangga... turun dr tangga.. waw..tinggi siot...
cam ane ak nk jalan???
huh!!!! ha????
so ngn berhati2 nyer ak pun turun la kan... hehehehe..
MAKLUM LA...XPENAH PKAI KASUT TINGGI..
huhuhu..cian2... hehehe =p

so sampai depan pintu tu... kena lak jln kat red carpet??
hahaha... malu gle siot.. muka cam merah jer..
hehehehehe.. =)
seb bek jlan berpasangn..
ak jln ngn pae..roomate ak.. hehehe =)
wah.. da xpandang kiri ke kanan.. pandang depan jer..
yelah semua yg dlam hall 2 pandang kot..
hehehehe..
VIP KAN?????
wawawawawa..heheheheheheh =)

dlm hati ak ni.. cepat la sampai kat meja.. hehehe..
ak pun terus la mek tempat menghadap depan..
bkan pe senang nk tegk.. xpayh nk toleh kiri or kanan..hehehe
~ALHAMDULILLAh~


ha.. jom2 kite tgk gambar time dinner 2... da byk sgt story dari tadi..
hehehehe.. jom r tgk... =)



haha lek2 jap amek gamba sblum dinner start.. =)



jom minum jom.. dahaga nih... hehehe =)


ha ni pun sblum start dinner...


HA NI LA KING N QUEEN OF THE NIGHT..
"GLITZ n GLAMOUR"


SEMUA NI housemate ak ni....



perasmian DINNER...


wa en fauzi sedang mempersembah kan bakat... hahaha.. pas ni leh la masuk af9.... =)


kami kat meja makn.. hehehe... sedap sgt2 lauk2 nyer....


hahaha... duk2 jap sambil2 amek gambar kan2... =p

posing jap.. hehehe

..hehehe.. pape pun kami semua sangat terhibur...
time kasih to pharmacy cohort 5 coz wat kan majlis ni tuk kiteorg...
thanx sgt2.... (",)

part paling xleh blah air mate ak ni nak jatuh turun ke pipi..
hahahahaha
time dorg bkak slide show
"LA MEMORI"
(btol ker x ak eja pun tah.... hahahaha=p )

sedih siot.. sgt2...
rase cam da nak abis sok jer...
wawawaw
xpe weh saba2.. 6 bulan jer nak abis nih...hehehehe =)
pas tu horeeeeeeeeeeeee...hehehehehe =)

ha pastu de la persembahan2...
ak pun layan kan jer..
tapi xbp la kan... sbb perut ak ni asyik mintak diisi jer.
hahahaha.. ak pun terpaksa la mengikut kehendak perut aku...
hehehe
just tengok2 gitu2 jer..perut perlu diberi keutamaan tau hehehe..
ye lah dari pagi xmakan pape.. makan biskut cicah milo jer..
(ha sbb 2 la berat ak ni turun duk kat hostel PPE..hehehehe)
so mmg cam org xjumpe nasi setaun la kan.. hahaha
tapi ak still lagi menCONTROLkan diri ak...
hehehehehe..yelah dah la VIP malam tu..
so kena la jage tingkah laku kan..=)

so pas makan nasi de la pulok kek ngan buah...
huhu..xlarat da ak nak makn..
just mek satu kek jer..huhuhu
ye r mane x nyer duk melantak makan tadi sungguh2..huhuhuhu
xpe2 ak happy mlam 2...

pas da abis tu kami semua amek la gambar2 tuk wat kenangan dimasa hadapan
dan ditunjukkan kat anak cucu kami...
hahahahaha...
GLE POYOS...!!!!!!!!

hye pe la nak jadik ngn housemate ak semua ni termasuk la ak
hehehehe..
da la nak g tu last skali nek bus...
nak blik pun last skali..heheheh..
seb bek de tempat nak duduk..
kalau x ak duk sbelah pakcik driver...hehehe
xpun kena la berdiri ko..
DARI SEREMBAN KE NILAI?????
huhuhu...
pengsan ak... huhuhuhu

pape pun ak n da geng2 ak happy la...
thanx kat junior ku...
ummmmmuhhhhhhhxxxxxxxxx =)



~CHOWZZZZ~



0 comments: