Friday, July 31, 2015

Hari raya aidilfitri 2015




selamat hari raya..masih dalam mood raya lagi.. xpe raya kan sebulan. tahun ni raya turn sebelah sabak bernam. tahun ni special sikit. sebab dapat berkumpul 7 beradik. bukan senang nak kumpul ramai2. ye la masing2 dah kawin. kena la ikut turn kan. aku ni nasib baik la sebelah husband dekat area kl je.so xde la tergesa2 nak balik. cuma tahun ni raya ke2 da balik ke shah alam sebab nya raya ke3 husband dah start kerja



 belakang : abang num 2 , abang num 3 , adik lelaki num 5 dan abang sulung
 depan : adik bongsu num 7 , aku num 4 , adik perempuan num 6 .

                            


soalan cepu emas.. jom cari mana alif... huhu. duk kira semua ahli keluarga.. sekali dalam hati terdetik mana lah anak sedara sorang lagi ni. sekali... eh3 celah adik2 aku.. hihihi alif ni kalau dengan sedara yang lelaki dia otai.. sekali layan hana alahai lemah lembut nya. huhu. hana sorang je cucu perempuan setakat ni. dia ada 6 sepupu lelaki. orang duk main lari2.. dia malu2 nak join...

selamat hari raya untuk semua yang dikenali atau xdikenali. time hari raya ni lah masa yang seronok sebab dapat berjumpa sanak saudara. dapat ziarah menziarahi. erat kan hubungan. maaf zahir dan batin. maaf kalau ada tersilap cakap. zaman muda mudi emosi memang cepat sangat berubah. semakin meningkat umur ni.. akan cuba sedaya upaya untuk lebih matang.. insyaallah... =)



0 comments: