Sunday, August 31, 2014

Selamat hari merdeka.





selamat menyambut hari kemerdekaan yang ke57 tahun MALAYSIA. walaupun hari ni public holiday. tapi kena kerja. xpe kerja pun kerja lah. yang paling best kena double shift. masuk pukul 7 pagi balik pukul 9 malam. bak kata suami masa nak hantar pagi tadi.. hantar xde matahari.. nak ambil pun xde matahari.

sekarang hana irdina dah pandai naik katil. kalau dulu.. dia pandai turun je. nak naik jenuh lah dia duk menjerit2 panggil kita suruh tolong dia naik katil tu. alahai dah besar dah dia. sekejap je masa berlalu. tup2 hujung tahun ni nak dapat adik dah. dia suka sangat baling badan dia dekat badan aku. senak perut.

sekarang ni xboleh nak tidur terlentang. nak2 lagi kalau hana tengah lasak main. kang tiba2 dia datang dia baling badan dia... aduh tu yang stress tu. sakit perut mama hana. kena tidur mengiring. kalau nak tidur terlentang pun kena tunggu dia dah tidur baru boleh. dia tu suka hati je nak buat apa.. huhuhu.




0 comments: