Friday, November 9, 2012

Oh baby ku =)





hai semua... =) alhamdulillah... dah masuk 3 bulan aku pregnant... doakan semoga semua nya berjalan dengan lancar ye... amin.... =) =) 2.11.2012 tu pergi jumpe doctor untuk next appointment... doctor buat scan... dah nampak dah rupa baby.. kepala dia.. kaki dia... tangan dia.. ya Allah lain nya perasaan masa tu.. betapa besar nya kebesaran Allah.. bersyukur dengan kurniaan NYA... alhamdulillah...

berat badan naik.. naik.. naik... huhuhu... setakat ni alhamdulillah.. selera makan masih okey.. semua benda boleh makan. makan xboleh skip2.. sila fikirkan baby okey.. =) cuma pagi2.. eh petang ke malam ke sama je... kalau terover gosok gigi.. mula lah rasa macam nak termuntah... tapi xkeluar pun apa2.. mengada je lebih.. huhuhu. dugaan... kan semua orang pengalaman nya berbeza... =)

bersyukur kerana diberi kesempatan untuk merasa sendiri mengadungkan anak sendiri... bersyukur dengan kurniaan NYA... bersyukur dengan semua nya... alhamdulillah. lepas 2 bulan nikah... disah kan mengandung. 2 bulan pertama.. xde apa2 problem pun.. kemas rumah sangat lah rajin.. masak sangat lah malas.. lepas masuk bulan ke 3... kemalasan sangat melampau...

bukan apa... hehehe... kadang2 tu kalau buat kerja rumah terover excited sangat.. mula lah sakit sana sini... paling sakit tu suka.. tang pinggang...lepas tu tang baby duduk tu.. ha... bila dah datang sakit pinggang tu yang seksa cikit tu.. dugaan kan... biasa lah.. sabar je lah. bila tang baby duduk tu... baru lah ingat...eh2 aku pregnant la... sila jaga diri sendiri baik2 ye puan muda ayu...

p/s : 6 bulan lagi... semoga semua nya selamat.. insyaallah dengan izin ALLAH... due date hujung bulan 5 tahun depan... kalau terlambat cikit... 2.6.2013 bagus jugak.. hehe.. sama anniversary dengan mak bapak dia...  senang cikit nak sambut kan... sekali harung je.. huhu... eh2 melalut pulak.. okey bye.... =) =)

0 comments: