Friday, November 16, 2012

Jalan2 dengan adik2..



gambar kawin lagi... hehe.. nak buat macam mana... hehehe... terima je lah kan2.. 

hari ni night duty.. bangun sangat lah awal.. lepas solat subuh.. lepak2 atas katil.. golek sana sini... fikiran entah kemana... emmm.. dugaan datang lagi... bila fikir2 kan... ah!! malas lah nak layan.. biar lah.. lupakan... lupakan... =) encik suami tidur sangat lah lena.. tapi tiba2 tekak ni teringin nak makan kuih dekat depan hospital... dengan pantas nya... " sayangggg... bangun lah.. jom kita pergi beli sarapan.. baby teringin nak makan kuih pau sambal lah" eh?? bila pulak baby reti nak makan2 ni kan.. hehe.. alasan baik punya... =) =)

lepas tu keluar lah laki bini pergi beli sarapan.. yeahhh... dapat jugak makan pau sambal.. tamak mintak 4 bijik.. last2 setengah biji je makan.. sebab hari ni sambal nya pedas cikit.. huhu... xmampu nak habis kan. lagi setengah ke mulut encik suami.. terima kasih ye sebab xmembazir.. =) sampai rumah terus sarapan.. lepas sarapan.. lepak2 sekejap.. sambung tidur balik.. kena tidur cukup2 sebab malam ni nak kerja. kang baru sejam dua mata dah mengatuk... isyk2.. xnak2.. kesian partner kau kan.. huhuhu...


lepas bangun.. lepak2 sekejap... layan cerita dekat tv.. lepas tu ajak encik suami pergi jusco bukit raja... nak bawak adik jalan2.. malas nak pergi jauh2.. penat lah jalan2.. huhuhu... dalam pukul 3 lebih gerak dari rumah. sebenar nya nak beli kan adik2 baju jalan.. sebab kesian baju2 diaorang dah kecik2 dan singkat.. badan membesar cepat sangat kan. tengok saiz badan diaorang.. alah xsusah lah nak cari saiz.. ada je yang murah2.. hehe. last2 sorang dapat 3 pasang.. puas hati aku... cantik2 baju diaorang.. jelez tiba2...

lepas ni berazam lepas je beranak nak kurus macam form 5... hahaha... berat masa tu 52 kg je.. nak pakai apa.. semua boleh.. baju semua saiz s.. sekarang?? huhuhu... xpe2.. asal baby sihat aku happy.. =) lepas tu... terus beli kan baju sekolah untuk adik2.. mak sakit.. jadi kedai tutup.. so ada rezeki lebih ni.. aku support lah adik2 untuk barang2 sekolah dan baju2 diaorang... alhamdulillah... ada sorang customer settle kan payment korset.. terima kasih kak naja..rezeki adik2 lah ni... =) lega sikit baju sekolah adik2 dah beli...

masa aku zaman2 dia orang ni... hidup xberapa nak senang... masa pilih2 saiz untuk adik2.. tiba2 teringat zaman2 dulu... emmm... alhamdulillah.. berkat hasil usaha sendiri.. mampu untuk tampung kehidupan diri sendiri... ada rezeki lebih belanja adik2... kerana saya sangat sayang mereka2... =) =) seronok tengok adik2 happy... semoga adik2 semua berjaya dalam kehidupan mereka. cepat lah pukul 7 pagi... mengatuk sudah mata aku ni... lagi 4jam lebih ni... hohohoho... lama nya lagi kan..kan.. okey bye... =)



0 comments: