Friday, March 26, 2010

Only you


ni pasal boy aku la..
umm aku dah de pakwe..
huhuhu..korang kesah ker??
xkesah lahh korang kesah ker xkan...
aku nak gak cite..wawawawa.. =p

umm... aku baru jer couple 3 tahun 5 bulan..
huhuhu.. BARU?? umm ala baru 3 tahun...
hehehehehe =)
orang len de yang 10 tahun xkecoh punn..
rilex r.. kami masih lagi tuk mengenali hati budi msing-masing...
nama dia MOHD IDZUAN BIN ROSLY~~

ak sayang dia sangat-sangat...."SUKA NYA BILA SIDIA CERIA"
WAWAWAWA =P
hope ini la last couple aku kan...
dah malas dah nak cari orang lain.....
hehe.. tapi kalau xde jodoh???
ummm... tak mau fikir dah.....
AKU TERSERAH DEH....
ade jodoh ade lah.. xde no komen...
huhuhuhuhu......

aku nak sangat dia happy bila bersama aku..
bila dia happy..aku rase happy gak..
aku cinta..sayang..kasih kat dia...
ummm.harap kiteorg kekal la kan....

TANPA CINAT MU AK RESAH..
TANPA KASIHMU AK HAMPA...
TANPA DIRIMU AK MATI..
.

ummm...no komen.....
pape pun aku mampu berdoa da terus berdoa
semoga jodoh kami berpanjangan hendak nyer...
aku harap ni last couple aku...

hope sangat-sangat

I MISS N LUV U CAYANGKU
hehehehehe.......

~~~~~~~END~~~~~~~~~~~~~

0 comments: