Tuesday, April 21, 2015

Terima kasih semua..




Ya Allah xsangka nya.. Hari2 ada je yang datang melawat blog i yang xseberapa ni. Tq kepada semua.. :) sekarang nak update hari2 da boleh da. Sebab umah dah ada unifi.. Memang x dinafikan lagi unifi memang terbaik.. Laju sampai xdapat nak keja.. Dulu pakai p1. Tapi agak kureng cikit la. Unifi rm149. P1 rm129. Ni baru pakai pakej paling murah. Kalau pakai yang pakej rm200++ mau loading cerita sekejap je. 

Nuffnang pun angka da banyak bergerak. Xpe kita slow2. Rezeki tu akan ada untuk yang berusaha dan tawakal. Mana lah tau suatu hari boleh buat duit tambahan. Aminnn. Aku memang suka menulis. Pernah ada cita2 nak hasil kan novel tapi macam xberapa nak pandai nak start. Cerita semua da ada.. Nak start tu xtau dari mana. Xpe kita mulakan dengan cerpen dulu. Tapi nyaaaa berabad la nak start nya.. Huhu...

Rasa banyak sangat nak kongsi. Tapi kita share 1 by 1 ye. Kalau semua nak up jawapnya anak2 entah kemana. Rumah ntah kemana. Nak update kena cari masa yang sesuai. Time2 betol2 free je aku mampu nak bukak blog. Ha kan da kata cita2 nak jadi penulis. Jari ni laju je nak type itu ini. Xpe ayu.. Xpe ni blog kau. Luahkan apa yang ko nak. 

Oh kay lah nak stop jap. Anak teruna da melalak. K bye :) 

0 comments: